Cursos d’estiu 2020

CURSOS D’ESTIU UMH 2019

Cursos de Verano 2019-2020

L’oferta de Cursos d’Estiu UMH estarà disponible en aquesta web a partir del pròxim 29 d’abril de 2020

Els Cursos d’Estiu propicien la trobada d’especialistes en diverses matèries i disciplines, de manera que l’intercanvi de teories, experiències i idees generi, a més de la lògica ampliació de coneixements, una experiència diferent on la participació dels alumnes resulti vital. Es pot afirmar que, amb els Cursos d’Estiu nostra Universitat no tanca a l’estiu, està oberta els 365 dies de l’any, i en el període estival es manté activa i es converteix en un fòrum de debat i reflexió, dinàmic i participatiu, on s’aborden temes d’actualitat. I, alhora, es crea un marc diferent per estendre ponts entre la ciència, la cultura, la política i la societat.

Els Cursos d’Estiu tenen, entre altres, els següents objectius generals:
1) Interès interdisciplinar dels cursos i de les matèries proposades, per tal d’atendre les diferents branques de l’saber i de el coneixement
2) Interès social dels mateixos, abordant temes d’actualitat que estiguin sotmesos a reflexió, propiciant el debat i la discussió d’idees.
3) Afavorir la vida cultural, política, artística, científica i literària de la comunitat universitària, potenciant la participació activa de l’alumnat.

La XX edició de Cursos d’Estiu va oferir 65 cursos estructurats en 14 seus de la província d’Alacant (Alacant, Almoradí, Altea, Callosa de Segura, Castalla, Crevillent, Elx, Ibi, Monòver, Novelda, Oriola Desemparats-Salesas, Sant Joan) . A més, d’una seu de cursos virtuals (en linia), incorporada al nostre portal edx.umh.es.

Normativa aplicable

Normativa Criteris Econòmics de Cursos d’Estiu

Normativa de Cursos d’Estiu

Normativa targeta solidària.

Normativa targeta extensa.

Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de subvencions

Presupost UMH,

Catàleg dels cursos d’estiu UMH 2020

1.- Tipus de Matrícules:

Matrícula UMH: Està destinada a estudiants de la UMH en l’any acadèmic en curs, Alumni UMH, titulars de la Targeta Solidària UMH, PDI UMH, PI UMH i PAS UMH.

Matrícula Targeta Extensa UMH: Està destinada als titulars de la Targeta Extensa
• Matrícula General: Correspon a la resta de persones interessades

Hi podreu fer la matrícula, entrar al catàleg, punxar sobre del curs seleccionat i en la part esquerra hi apareix: “ACÍ PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA”. La matrícula es realitzarà de forma electrònica.

Pago virtual

2.-Reconeixement dels cursos

Els Cursos d’estiu UMH són susceptibles de ser reconeguts com a crèdits ECTS (25 hores = 1 crèdit) així com per les universitats que pertanyen a la Xarxa Vives d’Universitats.

 3.- Diplomes

Es lliurarà diploma a l’alumnat que assistisca un mínim del 85% del curs.

La Universitat podrà cancel·lar un curs 24 hores abans del seu inici si no té les matricules mínimes exigides per normativa.

Contacte: cursosdeverano@umh.es