Formació i participació – Companyia de Teatre UMH

Curs 2021/2022

Presentació Arts Escèniques UMH: Elx

13 d’octubre 2021 · 17:00 a 18:00 h. Presentació de les activitats d’arts escèniques a càrrec del seu director Adán Rodríguez. Aula 2.5 B edifici La Gàl·lia, Campus Elx. Dirigit a persones interessades que els agrade el teatre i vulguen participar.

Presentació Arts Escèniques UMH: Sant Joan d’Alacant

18 d’octubre 2021 · 17:00 a 18:00 h. Presentació de les activitats d’arts escèniques a càrrec del seu director Adán Rodríguez. Aula 1, edifici Balmis, Campus de Sant Joan d’Alacant. Dirigit a persones interessades que els agrade el teatre i vulguen participar.

Presentació Arts Escèniques UMH: Oriola

19 d’octubre 2021 · Presentació de les activitats d’arts escèniques a càrrec del seu director Adán Rodríguez. Salesas: 16:00 a 16:45 h. Aula 1.1 A / Desamparats: 17:15 a 18:00 h. Aula 0.2, edifici Tudemir. Dirigit a persones interessades que els agrade el teatre i vulguen participar.

Presentació Arts Escèniques UMH: Altea

19 d’octubre 2021 · 19:00 a 20:00 h. Presentació de les activitats d’arts escèniques a càrrec del seu director Toni Ferri. Aula 1.2, edifici Albir, Campus d’Altea. Dirigit a persones interessades que els agrade el teatre i vulguen participar.


La Companyia de Teatre UMH és el resultat de més d’una dècada representant a la Universitat Miguel Hernández d’Elx pels teatres, auditoris i cases de cultura de la província d’Alacant, especialment en els quatre campus i fent algunes incursions per la resta del país.

Adán Rodríguez i Toni Ferri la dirigeixen en l’actualitat, ensenyant i compartint l’amor pel teatre a la comunitat universitària on tots dos imparteixen els seus coneixements des de fa anys. L’alumnat aprèn, a través del teatre, a desenvolupar les seves capacitats i habilitats de comunicació com a part de la seva formació universitària.

La UMH amplia la seva oferta cultural amb els projectes que comparteixen cada curs, com a part de les accions del Vicerectorat de Cultura.

Durant el curs acadèmic, tindran lloc els assajos on la companyia es prepara per a oferir diferents representacions.

Aquestes activitats són gratuïtes i estan organitzades pel Vicerectorat de Cultura.

Per a qualsevol dubte o informació, escriviu un correu electrònic a cultura@umh.es

Destacats

Informació important

Cursos d'Estiu UMH

Cursos d'Estiu UMH