La senda del poeta

LA SENDA DEL POETA
XXIV edició

27, 28 i 29 – març de 2020

Com en anys anteriors la Universitat Miguel Hernández d’Elx, col·labora amb La senda del poeta que commemora la mort del poeta oriolà.
La senda del poeta recorre llocs relacionats amb la vida de Miguel Hernández: on va nàixer, on va viure i on va morir.
El camí comença a Oriola, passant per Redován, Callosa del Segura, Coix, la Granja de Rocamora, Albatera, San Isidro, Crevillent i Elx per acabar al cementeri d’Alacant a la tomba del poeta, ciutat on va morir el 28 de març de 1942 i on està enterrat.

La senda del poeta arribarà a la Universitat Miguel Hernández d’Elx, concretament a l’edifici Arenals, el dissabte 28 de març sobre les 18.00 h.

Els senderistes rebran allí atenció podològica i de fisioteràpia per part del nostre estudiantat en pràctiques i els seus tutors, i a més podran gaudir de les activitats culturals organitzades pel Vicerectorat de Cultura durant tota la vesprada del dissabte, com ara exposicions, una performance poètica a càrrec de la Companyia de Teatre UMH, en què ressalta l’acte de benvinguda als senderistes per part de la UMH i de l’Ajuntament d’Elx, que tindrà lloc a les 20.30 h, a l’aula 1.1.

Els senderistes pernoctaran la nit del dissabte 28 en l’edifici Arenals, i a les 9.00 h del diumenge 29 de març La senda deixarà la UMH i partirà cap al cementeri d’Alacant on, quan arriben sobre les 17.30 h i amb un emotiu acte en la tomba Miguel Hernández, es donarà per finalitzada La senda del poeta 2020.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES en la web de La senda del poeta 

 

Destacats

Informació important

Cursos de formació teatral i Participa en la Companyia de Teatre UMH

Cursos de formació teatral / Companyia de teatre UMH