Senda del Poeta

SENDA DEL POETA XXIII edició

29, 30 y  31 de març de 2019

Com en anys anteriors la Universitat Miguel Hernández d’Elx, col·labora amb la Senda del Poeta que commemora la mort del poeta oriolà.

La Senda del Poeta recorre llocs relacionats amb la vida de Miguel Hernández: on va nàixer, on va viure i on va morir.

El camí comença a Oriola, passant per Redovan, Callosa del Segura, Coix, la Granja de Rocamora, Albatera, San Isidro, Crevillent i Elx per acabar al cementeri d’Alacant a la tomba del poeta, ciutat on va morir el 28 de març de 1942 i on està enterrat.

La Senda arribarà a la Universitat Miguel Hernández d’Elx, a l’edifici Arenals, dissabte 30 de març al voltant de les 18.30 hores. en el cual es pernoctarà i es realitzaran diferents activitats coordinades pel Vicerrectorat de Cultura i Extensió Universitaria.

Durant la vesprada del dissabte 30 de març i fins a les 22 h., Els senderistes podran rebre atenció podològica i de fisioteràpia, oferta pels estudiants d’aquestes titulacions de la UMH, tutoritzats pels seus professors.

També es podrà gaudir d’activitats culturals que es realitzaran aquesta vesprada en diferents espais de l’edifici: exposició, audició musical, reproducció vídeo Senda 2018, documental sobre Miguel Hernández.

A les 20 h., A l’aula 1.1, l’Ajuntament i la Universitat presidiran l’acte de benvinguda als senderistes i tot seguit hi haurà dos recitals poètics.

L’edifici Arenals compta amb una cafeteria que estarà oberta i que oferirà el Menú Senderista, abundant i a bon preu.

El diumenge dia 31, després de l’esmorzar i de la foto de grup, a les 9’00 h. la Senda continuarà el seu camí vers al cementeri d’Alacant.

Més informació en la web de la Senda del Poeta (la inscripció ja està tancada).