Festival Internacional de Cinema Fantàstic d’Elx – FANTAELX

El Festival Internacional de Cinema Fantàstic d’Elx – FANTAELX se celebra de manera anual el mes de novembre en la localitat il·licitana.

L’esdeveniment va nàixer l’any 2013 amb l’objectiu de crear un punt de trobada en el qual públic i creadors compartisquen experiències entorn del gènere fantàstic.

La seua primera edició es va denominar Mostra de Cinema Fantàstic d’Elx – FANTAELX, i després del gran acolliment, la seua segona edició es va transformar en un certamen competitiu, rebent curtmetratges de tot el món. Des de llavors, el festival va començar a rendir tribut a obres emblemàtiques del gènere fantàstic i va agregar activitats complementàries com a xarrades, presentacions, o projeccions de llargmetratges ja en la seua cinquena edició.

Com a valor afegit, a partir de la sexta edició es va incorporar, emmarcat dins del festival, el Congrés Internacional de Gènere Fantàstic, Audiovisuals i Noves Tecnologies, amb el suport de la Universitat Miguel Hernández.

Programa:
Actualment, estem treballant en la pròxima edició del festival, que se celebrarà del 12 al 14 de novembre de 2020.

A causa de la situació d’excepcionalitat provocada per la COVID-19, les activitats del festival es veuran adaptades complint amb les estrictes mesures de seguretat i higiene. Pròximament, anirem anunciant les novetats de la nova edició a través de la nostra web i xarxes socials.

> www.festivalcinefantaelx.com

Categories