Senda del Poeta

SENDA DEL POETA XXII edició 13, 14 i 15 d’abril/2018

Com en anys anteriors la Universitat Miguel Hernández d’Elx, col·labora amb la Senda del Poeta que commemora la mort del poeta oriolà, a més a més, enguany es celebra el 75 aniversari de la seua mort.

La Senda del Poeta recorre llocs relacionats amb la vida de Miguel Hernández: on va nàixer, on va viure i on va morir.

El camí comença a Oriola, passant per Redovan, Callosa del Segura, Coix, la Granja de Rocamora, Albatera, San Isidro, Crevillent i Elx per acabar al cementeri d’Alacant a la tomba del poeta, ciutat on va morir el 28 de març de 1942 i on està enterrat.

La Senda Partirà des d’Oriola divendres 24 de març al matí i arribada a Alacant diumenge 26 a la vesprada. Al seu pas per Elx, el dissabte 25 a primera hora de la vesprada, els senderistes arribaran a la Universitat Miguel Hernández on pernoctaran a l’edifici Arenals i podran ser atesos per podòlegs i fisioterapeutes, Així mateix podran gaudir de diverses exposicions i un acte de benvinguda amb espectacle inclòs.

L’activitat està organitzada per l’IVAJ. Per obtenir més informació i per realitzar la inscripció cal entrar en el lloc web de la Senda del Poeta 2017.

Programa d’activitats en la UMH “La Senda del Poeta”

No esperes perquè les places són limitades.