Música a la plaça JOUMH

Art i cultura, Concert, Novetats

JOUMH

25 d’abril 2024

27 Abril, 2024
20:00a23:59

La regidoria de Cultura ha organitzat un nou cicle de concerts anomenat ‘Música a les Places’. Una iniciativa innovadora que s’inicia a Elx amb 15 concerts que tindran lloc a les places més emblemàtiques de la ciutat i pedanies, durant els dissabtes d’abril, maig, juny i juliol, amb l’objectiu de portar la cultura i la música a cada racó de la ciutat mitjançant una iniciativa dissenyada per fomentar la convivència veïnal i la cultura al carrer.

Aquest dissabte 27 d’abril, és el torn de la JOUMH per fer vibrar la Plaça de Castilla d’Elx amb la màgia de la música en viu. A les 20:00h, la Jove Orquestra de la Universitat Miguel Hernández pujarà a l’escenari per oferir un concert ple de talent i passió.

La Plaça de Castilla serà el punt de trobada per a tots els amants de la música que desitgen gaudir d’aquesta actuació en un entorn a l’aire lliure i en un ambient familiar i acollidor.

No et perdis l’oportunitat de ser part d’aquesta experiència única i submergir-te en el món de la música juntament amb la Jove Orquestra de la UMH aquest dissabte. T’esperem per compartir junts aquesta celebració musical!