Activitats de benvinguda

ACTIVITATS DE BENVINGUDA

Dilluns 16, 16,30 h. Aula 1.5, edif La Gàl·lia, acte de benvinguda als estudiants de 1r curs de les Aules Universitàries de l’Experiència (AUNEX) a càrrec del vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària.

Dilluns 16, 16 a 19 h. “La vesprada del cine espanyol”, una sessió monogràfica per a prendre la temperatura a l’estat del nostre cine. Analitzar la situació del cine espanyol en els festivals de cine internacionals i nacionals, acollida dels espectadors i repàs i valoració de la crítica especialitzada. Principals estrenes previstes per al curs 2017/2018. Coordinat pel professor Antonio Sempere de l’àrea de Comunicació Audiovisual, aula 2.1 de l’edif. La Gàl·lia del campus d’Elx. Entrada lliure. Poden assistir totes les persones interessades.

Dimarts 17, de 19 a 20h, presentació de les Activitats d’Arts Escèniques UMH del campus de Sant Joan. Aula 4 Edif. Balmis. Poden assistir totes les persones interessades.

Dimarts 17, de 14.30 a 16.30h, presentació de l’Ensemble Vocal PNEUMA, Cor de la UMH, en Saló de Graus de l’edif. Torreblanca del campus d’Elx. Poden assistir totes les persones interessades.

Dimecres 18, 16 a 17h, presentació de les Activitats d’Arts Escèniques UMH del campus d’Elx, aula 3 edif. El Clot. Poden assistir totes les persones interessades.

Dijous 19, d’11 a 12h, “LA JOUMH et saluda”, presentació de la Jove Orquestra de la UMH. Aula 1.8 Edif. Altabix del campus d’Elx.

Dijous 19, 16 a 18h, presentació de les Activitats d’Arts Escèniques del campus d’Oriola, poden assistir totes les persones interessades:

  • Saleses, 16 h aula 2.4 edif. Casa del Paso
  • Desamparados, 17 h, aula 0.3 edif. Orcelis

Dijous 19, de 20 a 21h, tast de presentació “Vi Club UMH”, pel prof. David Lopez Lluch, coordinador de l’activitat. Cafeteria de l’edif Rectorat i Consell Social.

Divendres 20, 19 a 20h, recital Cors i Diamants, a càrrec de la “Associació Camins de Poesia” Sabiex-UMH. Entrada lliure fins a completar aforament. Aula Magna de l’edif. Altabix, campus d’Elx.

Divendres 20, de 12 a 20h, Benvinguda UMH als estudiants, aparcament de l’edif Torreblanca del campus d’Elx. Organitza vicerectorat d’Estudiants i Esports.

Divendres 27, 19h, representació de les obres de teatre Nóvios per internet i El vell zelós, a càrrec del grup de teatre Taràntula, Sabiex-UMH. Entrada lliure fins a completar aforament. Aula Magna de l’edif. Altabix, campus d’Elx.

Divendres 27, 13 a 14h, entrega de premis i presentació de la XII edició del Premi de Relat Curt Atzavares, Sala Universitas de l’edif. Rectorat i Consell Social, campus d’Elx.

Dissabte 28, de 9:45 a 14:00h, Coneix el poble que t’acull, visita guiada per Elx. Lloc de trobada: Oficina de turisme d’Elx. Les persones interessades hauran d’inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a cultura@umh.es indicant nom, cognoms, DNI, telèfon i col·lectiu UMH a què pertany (en cas de ser estudiant, indicar titulació). En cas de vindre amb acompanyant s’ha de fer constar en el mateix correu electrònic indicant nom, cognoms, DNI i telèfon. Últim dia d’inscripció 26 d’octubre a les 13:00 hores.

Divendres 3, 21:30 a 23:30h, XII Mostra de música en valencià, La Llotja Sala cultural, concert de grups emergents del panorama musical més pròxim. Grups convidats: MAHO BLUES BAND i PELLIKANA, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Elx.

MÉS INFORMACIÓ:

Oficina de Cultura, Extensió Universitària i Promoció Lingüística

Edif Hèlike

Web: http://cultura.umh.es

Correu-e: cultura@umh.es