Preguntes freqüents GVA-UMH

1. Com m'acredita la universitat la realització d'un curs? Hi ha requisits per a l'obtenció del certificat? Com m'ho comunica?

Els cursos s'acreditaran amb un certificat expedit per Universitat Miguel Hernández. Per a l’expedició en qüestió cal una assistència o realització de, com a mínim, el 85% del curs.

El certificat inclourà el programa i les competències adquirides per la realització d'aquest curs.

A la fi del curs, si heu complit els criteris per a l'emissió del certificat, rebreu un correu electrònic.

2. Com puc accedir al Campus virtual UMH per a realitzar un curs en línia?

En l’enllaç https://campus.edu.umh.es/ tens tota la informació que necessites a través d'un tutorial per a l’estudiantat.

Vídeo exemple: https://www.youtube.com/watch?v=xlHmIjGYz3k&list=PLClKgnzRFYe7N5lHdmBh_ DIhfYfOWy8DT 

3. Quan es reben les credencials d'accés a l'Campus Virtual UMH?

Si no heu realitzat ensenyaments amb la UMH i és la primera vegada realitzeu un ensenyament, 7 dies abans del començament del curs rebreu un correu electrònic amb les credencials.

4. On es reben les credencials per accedir a l'Campus Virtual UMH?

En el correu electrònic que vau indicar en la vostra inscripció i en l’SMS del vostre telèfon.

5. Ja vaig realitzar un ensenyament en la UMH en temps passat, però no recorde les meues credencials, com les recupere?

En la pàgina web de la UMH, en la part superior dreta apareix una icona de persona, cliqueu-hi i us apareixerà el text "¿Heu oblidat la contrasenya?".

Anar a l'enllaç: https://cambiapwd.umh.es/index.php?r=forgot/index

6. Les credencials UMH caduquen amb el temps?

No, s'assemblen al nostre DNI, perquè la seua numeració és la mateixa per sempre. Les credencials per a un ensenyament UMH s'activaran de manera automàtica amb l'accés als processos d'aquest ensenyament. Si no esteu matriculats/des en cap ensenyament romandran inactives. Però sempre seran les mateixes.

7. És important obrir el compte de correu ....@ goumh.umh.es que la UMH posa a la meua disposició quan em matricule en un ensenyament?

Sí, és NECESSARI tenir el correu que us hem creat obert en una altra pestanya de Google quan voleu accedir al CAMPUS.UMH. Si no el teniu obert us generarà problemes en l'accés al material del curs i a les sessions Meet. (Això és a causa dels sistemes de verificació i autenticació que s’implanten per a evitar suplantació d'identitat).

8. Com accedir al material del curs quan tinc les credencials?

Podeu accedir al curs mitjançant la web campus.umh.es. En la part superior dreta apareixerà el text «Accedir»,  on podreu fer clic i posar les vostres credencials de la UMH.

El contingut del curs serà visible el mateix matí en el qual comença.

9. Què he de fer si no puc accedir al material del curs en CAMPUS UMH?

Abans d'entrar al CAMPUS UMH, heu d'obrir una pestanya de Google i obrir el compte de correu que us hem creat (... @ goumh.umh.es). Una vegada obert obrirem una altra pestanya de Google i accedirem a CAMPUS UMH. D'aquesta forma us permetrà accedir sense problemes.

10. Què he de fer en el cas de no poder accedir a les sessions MEET en CAMPUS UMH?

Abans d'entrar al CAMPUS UMH, heu d'obrir una pestanya de Google i obrir el compte de correu que us hem creat (....@goumh.umh.es). Una vegada obert obrirem una altra pestanya de Google i accedirem a CAMPUS UMH. D'aquesta forma us permetrà accedir sense problemes.

Si la persona no és antiga alumna i no arriba a obrir el seu correu ....@goumh.umh.es que li ha sigut assignat per la UMH, una vegada premut l'enllaç de Meet i abans d'entrar a la sala, comproveu a dalt a la dreta que teniu iniciada la sessió al compte ....@goumh.umh.es o ....@umh.es, ja que altrament no podreu entrar (us apareixerà l'opció de sol·licitar accés de visitants i no us permetrà mai l’accés).

11. Si he realitzat el que m'indiqueu i no puc accedir a Campus UMH:

Contacteu per correu-e amb j.ramos@umh.es.

12. Si no he rebut les credencials d'accés i he fet servir "¿Heu oblidat la contrasenya?" i continue sense poder accedir

Contacteu amb cultura@umh.es.