Vi club UMH

Taller

Vino Club

7 de juny 2018

6 Juny, 2018a21 Juny, 2018

Vi club UMHVi Club

Cellerer “Casa Agrícola”

Data del tast: 21 de junio 19: 00 horas al Racó d’Anna.

Matrícula: Matricula’t Ací

El nou i més personal projecte de Pepe Mendoza es diu “Casa Agrícola” i naix de l’evolució tant personal com de l’entorn del vinyer en què ha viscut a més de 25 anys d’experiència en Cellers Mendoza.

Amb un peu en la Marina Alta i un altre en el Vinalopó, l’experiència del viticultor s’ha anat eixamplant amb els anys i – ha volgut aprofundir més en l’origen i la tipicitat dels Vins Alacant DOP- ha emprès aquest nou projecte en el qual treballa molt proper amb la seua pròpia família.

El seu projecte parteix de varietats autòctones com a moscatell, merseguera, monastrell, garnacha… localitzades en unes 15 hectàrees de parcel·les determinades en les dues comarques alacantines que ha seleccionat amb molta delicadesa. A més d’una viticultura depurada i respectuosa amb la planta i la seua relació amb el medi, el projecte suma una elaboració alternativa, artesanal, sense processos complicats; solament àmfores, breus criances, i el màxim respecte pel raïm i els seus comportaments naturals. Amb el màxim depurat per a donar la major frescor i expressivitat de “Alacant”, com el mateix ha indicat per a aquesta col·lecció.
Els vins de “Casa Agrícola” són dos blancs i tres negres i s’espera que desenvolupe una gamma més àmplia en els pròxims anys.