Presentació

Cartell Cursos d'estiu UMH 25 Aniversari UMHCursos d’Estiu UMH, per a tots els públics

El Vicerectorat de Cultura de la Universitat Miguel Hernández d’Elx prepara cada edició de Cursos d’Estiu UMH amb un programa variat de temàtiques i continguts de gran actualitat i interés acadèmic i professional, estructurat en gran varietat de cursos i jornades impartits en diferents seus de la província d’Alacant, amb la qual cosa contribuïm decididament en la seua vertebració.

Certificació i reconeixement de crèdits de les nostres activitats

Algunes de les nostres activitats són susceptibles de certificació. Els programes de les activitats de l’Oficina de Cultura, Igualtat i Diversitat són aprovats pel Consell de Govern de la Universitat i se sotmeten a estàndards de qualitat. La UMH expedeix el certificat corresponent a l’activitat i s’hi reflecteixen les dades generals de l’activitat, el programa, el professorat i les competències transversals desenvolupades amb la seua realització.

  • Per a estudiants UMH: L’emissió dels certificats es realitza en format electrònic a través de la Seu electrònica UMH, el que facilita l’accés als certificats els 365 dies de l’any en un format àgil i còmode i s’incorpora a l’expedient junt amb l’expedient de la formació reglada.
  • Per a estudiants d’altres universitats: Podreu sol·licitar el reconeixement de crèdits ECTS en la vostra Universitat d’origen. Pel que fa a universitats de fora del territori nacional s’ajustarà al que disposa la seua normativa.
  • Concurrència en convocatòries públiques o a l’empresa privada: Aquests certificats són susceptibles de puntuar com a formació contínua, encara que això dependrà dels criteris de baremació de cada convocatòria.

Per a més informació pots posar-te en contacte a través de l’adreça electrònica: cursosdestiu@umh.es