La UMH i l’Ajuntament d’Agost acorden col·laborar en activitats culturals i formatives

9 Maig, 2012

La vicerectora de Cultura i Extensió Universitària de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx, Esther Sitges Macià, ha firmat este matí tres convenis de col·laboració amb l’Ajuntament d’Agost per a la realització conjunta d’activitats culturals i formatives.  

Un dels convenis permetrà que els estudiants de la UMH puguen representar obres teatrals en les sales municipals. Així mateix, per mitjà d’estos acords es podran realitzar exposicions conjuntes dins del “Circuit d’Art” de la UMH que possibilitarà que alumnes de la UMH puguen exposar en sales de la localitat. El comissari d’estes mostres serà el vicerector adjunt de Cultura, Josep Pérez i Tomàs.  

Finalment, ambdós institucions han firmat un conveni per a la realització d’activitats formatives. L’objectiu d’este acord és l’organització i celebració de forma conjunta d’activitats formatives d’extensió universitària en espais municipals. La responsable d’estes actuacions serà la vicerectora adjunta d’Extensió Universitària, Esther Fuentes Marhuenda.

no images were found