29 Abril, 2025 | ||
19:30 |
El Vicerectorat de Cultura, Igualtat i Diversitat de la UMH, dins del projecte Diàlegs culturals: Elx – UMH organitza l’espectacle de dansa XVIII-XXI, a càrrec de la companyia de dansa de Sonia González.
La representació tindrà lloc el pròxim dimarts 29 d’abril, a les 19.30 hores, a la Cinemateca de l’edifici La Valona de la Universitat Miguel Hernández d’Elx.
L’esdeveniment comptarà amb la interpretació de quatre músics de ARAM Agrupació Musical, Nuria Gomis Antón, Darío Montero Iniesta, Irene Martínez Bautista i Elena Navarro Sáez, especialitzades en instruments de corda, els qui oferiran un recorregut musical des del segle XVIII fins al segle XXI. La dansa serà un element clau en la proposta, integrant-se com dos instruments més dins de la interpretació musical. Per a això, les ballarines Sonia González i María Tomás duran a terme una interpretació coreogràfica que potenciarà i enriquirà l’experiència artística.
El programa musical es dividix en tres blocs:
Bloc 1
Air from Suite in D i Cantata BWV 156: Arioso, de Johann Sebastian Bach (Segle XVIII); Dona Nobis Pacem i Al·leluia de Wolfgang Amadeus Mozart (Segle XVIII); Concert d’Aranjuez de Joaquín Rodrigo (Segle XX) i Lascia Ch’io Pianga, de Georg Friedrich Händel (Segle XVIII).
Bloc 2
Cavalleria Rusticana: Intermezzo, de Pietro Mascagni (Segle XIX); Dueto de les Flors, de Léo Delibes (Segle XIX); Meditació de Thaïs, de Jules Massenet (Segle XIX) i Nuvole Bianche, de Ludovico Einaudi (Segle XXI).
Bloc 3
Gabriel’s oboé, de Ennio Morricone (Segle XX); Pearl Harbor Theme, d’Hans Zimmer (Segle XXI); La vida és bella, de Nicola Piovani (Segle XX) i, finalment, Mia and Sebastian’s Theme (La La Land), de Justin Hurwitz (Segle XXI).
Amb motiu del Dia mundial de la dansa, este espectacle comptarà amb la participació especial de l’aula experimental Sonia González/Centre de dansa Pilar Sánchez: Elisa Crespo, Teresa Beltrán i Sebastián Antón.
Diàlegs culturals és un projecte que busca que hi haja una relació fluida entre les activitats culturals dutes a terme dins de la universitat, i les activitats culturals pròpies de la ciutat on es troba i realitzades pels professionals de la cultura d’eixa ciutat. Així, les activitats realitzades per estudiants de la UMH s’emportaran a la ciutat, i també, fruit d’eixe diàleg, activitats realitzades a la ciutat es portaran a la universitat. D’esta manera es pretén potenciar les activitats culturals alhora que enfortir el teixit cultural tant en la universitat com en la societat en la qual es troba immersa.
L’entrada és lliure limitada a l’aforament de la sala.
Cartell: