#felicitat? Recordant Pepa

5 Octubre, 2023
19:30a20:30

Bànner de Felicitat. Recordant Pepa

#felicitat? Recordant Pepa

Creació teatral col·lectiva representada per la Companyia de Teatre UMH en Altea. Dirigida per Toni Ferri.

El 5 d’octubre de 2023 a les 19.30 hores

A BiblioLabCreativo, edifici Puig Campana del campus d’Altea.

Entrada lliure fins a completar aforament.

Sinopsi:

Què et fa feliç? Uff!! Quina pregunta. Hi ha vegades que només sabem que som o hem sigut feliços per comparació. Altres vegades, tenim la idea que quan aconseguim tal cosa serem feliços. Sovint necessitem la validació de factors externs com els diners, amics, posició social, èxit, opinions, etc. Hi ha qui ho defineix com un estat, i com no, els que el converteixen en la seua meta. I al final la gran pregunta: Com es pot ser feliç? Però per molt que busques en llibres d’autoajuda, TikTok, Youtube, frases cèlebres de memes en xarxes socials com «La felicitat està en el teu interior», «La felicitat només depén de tu», «Si la vida et dona llimes, fes llimonada» i altres receptes miraculoses, la felicitat segueix tan esmunyedissa com una anguila fora de l’aigua.
Nosaltres podem assegurar que, després de treballar aquesta posada en escena, seguim sense saber com es pot trobar la felicitat, però sí que us podrem donar algunes idees, demostrades científicament, com no ser feliços.
En aquesta posada en escena, farem un recorregut a través de diversos textos, d’alguns factors que influeixen en la felicitat. Però clar, en la nostra.

Durada: 40 minuts

Anar a la pàgina de la Companyia de Teatre UMH

Activitat pertanyent a les Activitats de Benvinguda UMH

Cartell:

Cartell de Felicitat. Recordant Pepa, per la Companyia de Teatre UMH