Histèries d’humor salvatge

Teatre

20 de maig 2022

2 Juny, 2022 10:00a5 Juny, 2022 23:00

Banner de Històries d'humor salvatge

La Companyia de Teatre UMH a càrrec del seu director Adán Rodríguez participarà en la Biennal de Teatre Universitari de la Xarxa Vives celebrada a la Universitat d’Alacant i en la 1a edició de Plaça del Llibre a Elx amb la obra Històries d’humor salvatge, basada en l’Òpera Pànica d’Alejandro Jodorowski. 

Histèries d’humor salvatge consisteix en un viatge d’allò més surrealista on els seus personatges, en un frenètic viatge a enlloc, deixaran entreveure els aspectes més profunds i extrems de l’èsser humà.

 • Dijous 2 de juny 2022, 10.00 hores
  Biennal de Teatre Universitari de la Xarxa Vives
  Paranimf, Universitat d’Alacant
  www.vives.org
 • Diumenge 5 de juny 2022, 20.00 hores
  Plaça del llibre
  Plaça de Baix, Elx
  www.placadelllibre.com

Anar a la pàgina de les representacions de la Companyia de Teatre UMH