Representacions Companyia de Teatre UMH

Centellejos de don Quixot de la Manxa

La Companyia de Teatre UMH a càrrec del seu director Adán Rodríguez participarà en el X Festival de Teatre Clàssic de L’Alcúdia organitzat per la Universitat d’Alacant.

14 de juliol de 2022 a les 22.00 hores. Durada: 70 minuts (representació en castellà)
Al Parc Arqueològic de L’Alcúdia, Elx.

Cartell de centellejos de don Quixot de la Manxa per la Companyia de Teatre UMH en el Festival de Teatre Clàssic de L'Alcùdia


Histèries d’humor salvatge

La Companyia de Teatre UMH a càrrec del seu director Adán Rodríguez participarà en la Biennal de Teatre Universitari de la Xarxa Vives celebrada a la Universitat d’Alacant i en la 1a edició de Plaça del Llibre a Elx amb la obra Històries d’humor salvatge, basada en l’Òpera Pànica d’Alejandro Jodorowski. 

Histèries d’humor salvatge consisteix en un viatge d’allò més surrealista on els seus personatges, en un frenètic viatge a enlloc, deixaran entreveure els aspectes més profunds i extrems de l’èsser humà.

 • Dijous 2 de juny 2022, 10.00 hores
  Biennal de Teatre Universitari de la Xarxa Vives
  Paranimf, Universitat d’Alacant
  www.vives.org
 • Diumenge 5 de juny 2022, 20.00 hores
  Plaça del llibre
  Plaça de Baix, Elx
  www.placadelllibre.com

Cartell Teatre Histèries d'humos salvatge


Concert de primavera 2022

Concert de primavera per la Jove Orquestra UMH i amb la col·laboració de la Companyia de Teatre UMH. Amb Francisco Serra en la direcció musical i Adán Rodríguez en la direcció teatral i adaptació de textos. El divendres 8 d’abril a les 19.00 hores a la Sala d’Actes de l’edifici Rectorat i Consell Social del campus d’Elx.

Cartell Concert de primavera de la Jove Orquestra UMH


Me llamo barro

Cartell Me llamo barro Teatre UMH

Amb motiu de la setzena edició de La senda del poeta, el dia 26 de març a les 18.30 hores tindrà lloc l’Acte de Benvinguda a La senda del poeta 2022 per la part de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, de l’Ivaj i de l’Ajuntament d’Elx; i a continuació, la Compania de Teatre UMH representarà Me llamo barro, un recital poètic dramatitzat sobre la figura del poeta Miguel Hernández. A l’Aula Magna de l’edifici Altabix, campus d’Elx. Entrada lliure fins a completar aforament, amb mesures sanitàries i protocols de prevenció vigents.

Anar a la pàgina de La senda del poeta en Cultura UMH

Visitar la pàgina de La senda del poeta en el IVAJ


On habita el personatge 2

Cartell On habita el personatge 2 Teatre UMH

Segona part del collage audiovisual de monòlegs clàssics com ara Romeo, Ricardo III, Julieta, Don Juan, Macbeth, Lady Macbeth, Don Gonzalo, Don Luis, Segismundo, Hamlet i Laurencia. Interpretat per la Companyia de Teatre UMH i dirigit per Toni Ferri.

Veure el vídeo On habita el personatge, segona part

Treballs individuals:

Veure vídeo On habita el personatge – Ricardo III

Veure vídeo On habita el personatge – Romeo


Leonardo 2

Cartel Leonardo 2 Teatro UMH

La Companyia de Teatre de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, dirigida per Adán Rodríguez, presenta la segona part de Leonardo, un vídeo documental sobre la adaptació dramàtica de Bodas de sangre, de Federico García Lorca. Leonardo «el dels Félix», s’enfronta a un doble conflicte que pesa sobre el seu destí de manera irreversible. El desamor i l’odi entre dues famílies que estan enfrontades per sempre per delictes de sang.

Veure el vídeo documental Leonardo parte 2


On habita el personatge

Cartell On habita el personatge

Collage audiovisual de monòlegs clàssics com ara Romeo, Ricardo III, Julieta, Don Juan, Macbeth, Lady Macbeth, Don Gonzalo, Don Luis, Segismundo, Hamlet i Laurencia. Interpretat per la Companyia de Teatre UMH i dirigit per Toni Ferri.


Leonardo

Cartel Leonardo basado en Bodas de Sangre

La Companyia de Teatre de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, dirigida per Adán Rodríguez, presenta Leonardo, una adaptació dramàtica de Bodas de sangre, de Federico García Lorca. Leonardo «el dels Félix», s’enfronta a un doble conflicte que pesa sobre el seu destí de manera irreversible. El desamor i l’odi entre dues famílies que estan enfrontades per sempre per delictes de sang.

 • Representació en el IX Festival de Teatre Clàssic de L’Alcúdia:
  15 de juliol de 2021 a les 22:00 hores
  Al Parc Arqueològic L’Alcúdia, Elx
  En castellà – Durada: 80 minuts

Veure programa del Festival i compra d’entrades


Pinzellades 2

Pinzellades 2 es una performance poètica dramatitzada sobre l’obra del poeta cabrer Miguel Hernández. 
Realitzada en vídeo per la Companyia de Teatre UMH, dirigida per Adán Rodríguez.

Veure vídeo Pinzellades 2


Reflejos

La Companyia de Teatre UMH presenta Reflejos, un vídeo on es recull una sèrie de poemes dramatitzats de Federico García Lorca, Calderón de la Barca i Lope de Vega. Els membres del grup han realitzat aquest treball des de casa, dirigits en línia per Toni Ferri.

Veure vídeo Reflejos


Bodas de sangre

La Companyia de Teatre UMH ens ofereix lectures dramatitzades de l’escena I de Bodas de sangre de Federico García Lorca. Els participants han realitzat aquest treball des de casa, sota la direcció telemàtica i en línia d’Adán Rodríguez.

Veure vídeo Bodas de sangre


Pinzellades

Pinzellades és una performance poètica dramatitzada sobre l’obra del poeta “cabrer” Miguel Hernández. La Companyia de Teatre UMH havia preparat aquest treball per a oferir-lo com a espectacle en directe als participants de La senda del poeta 2020, durant el seu pas per la nostra Universitat i que no es va poder realitzar pel decret d’estat d’alarma.

La Companyia de Teatre ha transformat el treball i ho ha editat en un vídeo, en el qual els participants han realitzat els seus muntatges des de casa. El director de la companyia, Adán Rodríguez, ha dirigit els treballs de forma telemàtica i en línia.

Veure vídeo Pinceladas