Representacions Companyia de Teatre UMH

On habita el personatge 2

Cartell On habita el personatge 2 Teatre UMH

Segona part del collage audiovisual de monòlegs clàssics com ara Romeo, Ricardo III, Julieta, Don Juan, Macbeth, Lady Macbeth, Don Gonzalo, Don Luis, Segismundo, Hamlet i Laurencia. Interpretat per la Companyia de Teatre UMH i dirigit per Toni Ferri.

Veure el vídeo On habita el personatge, segona part

Treballs individuals:

Veure vídeo On habita el personatge – Ricardo III

Veure vídeo On habita el personatge – Romeo

 


Leonardo 2

Cartel Leonardo 2 Teatro UMH

La Companyia de Teatre de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, dirigida per Adán Rodríguez, presenta la segona part de Leonardo, un vídeo documental sobre la adaptació dramàtica de Bodas de sangre, de Federico García Lorca. Leonardo «el dels Félix», s’enfronta a un doble conflicte que pesa sobre el seu destí de manera irreversible. El desamor i l’odi entre dues famílies que estan enfrontades per sempre per delictes de sang.

Veure el vídeo documental Leonardo parte 2


On habita el personatge

Cartell On habita el personatge

Collage audiovisual de monòlegs clàssics com ara Romeo, Ricardo III, Julieta, Don Juan, Macbeth, Lady Macbeth, Don Gonzalo, Don Luis, Segismundo, Hamlet i Laurencia. Interpretat per la Companyia de Teatre UMH i dirigit per Toni Ferri.


Leonardo

Cartel Leonardo basado en Bodas de Sangre

La Companyia de Teatre de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, dirigida per Adán Rodríguez, presenta Leonardo, una adaptació dramàtica de Bodas de sangre, de Federico García Lorca. Leonardo «el dels Félix», s’enfronta a un doble conflicte que pesa sobre el seu destí de manera irreversible. El desamor i l’odi entre dues famílies que estan enfrontades per sempre per delictes de sang.

  • Representació en el IX Festival de Teatre Clàssic de L’Alcúdia:
    15 de juliol de 2021 a les 22:00 hores
    Al Parc Arqueològic L’Alcúdia, Elx
    En castellà – Durada: 80 minuts

Veure programa del Festival i compra d’entrades


Pinzellades 2

Pinzellades 2 es una performance poètica dramatitzada sobre l’obra del poeta cabrer Miguel Hernández. 
Realitzada en vídeo per la Companyia de Teatre UMH, dirigida per Adán Rodríguez.

Veure vídeo Pinzellades 2


Reflejos

La Companyia de Teatre UMH presenta Reflejos, un vídeo on es recull una sèrie de poemes dramatitzats de Federico García Lorca, Calderón de la Barca i Lope de Vega. Els membres del grup han realitzat aquest treball des de casa, dirigits en línia per Toni Ferri.

Veure vídeo Reflejos


Bodas de sangre

La Companyia de Teatre UMH ens ofereix lectures dramatitzades de l’escena I de Bodas de sangre de Federico García Lorca. Els participants han realitzat aquest treball des de casa, sota la direcció telemàtica i en línia d’Adán Rodríguez.

Veure vídeo Bodas de sangre


Pinzellades

Pinzellades és una performance poètica dramatitzada sobre l’obra del poeta “cabrer” Miguel Hernández. La Companyia de Teatre UMH havia preparat aquest treball per a oferir-lo com a espectacle en directe als participants de La senda del poeta 2020, durant el seu pas per la nostra Universitat i que no es va poder realitzar pel decret d’estat d’alarma.

La Companyia de Teatre ha transformat el treball i ho ha editat en un vídeo, en el qual els participants han realitzat els seus muntatges des de casa. El director de la companyia, Adán Rodríguez, ha dirigit els treballs de forma telemàtica i en línia.

Veure vídeo Pinceladas

Categories