La senda del poeta 2022. Acte de benvinguda i Me llamo barro

Teatre

La senda del poeta

7 de setembre 2023

26 Març, 2022a27 Març, 2022

Banner Me llamo Barro

Amb motiu de la setzena edició de La senda del poeta, el dia 26 de març a les 18.30 hores tindrà lloc l’Acte de Benvinguda a La senda del poeta 2022 per la part de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, de l’Ivaj i de l’Ajuntament d’Elx; i a continuació, la Compania de Teatre UMH representarà Me llamo barro, un recital poètic dramatitzat sobre la figura del poeta Miguel Hernández. A l’Aula Magna de l’edifici Altabix, campus d’Elx. Entrada lliure fins a completar aforament, amb mesures sanitàries i protocols de prevenció vigents.

Cartell Me llamo barro Teatre UMH

Anar a la pàgina de La senda del poeta en Cultura UMH

Visitar la pàgina de La senda del poeta en el IVAJ