La senda del poeta 2022. Acte de benvinguda i Me llamo barro

Teatre

La senda del poeta

16 de març 2022

26 Març, 2022a27 Març, 2022

Banner Me llamo Barro

Amb motiu de la setzena edició de La senda del poeta, el dia 26 de març a les 18.30 hores tindrà lloc l’Acte de Benvinguda a La senda del poeta 2022 per la part de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, de l’Ivaj i de l’Ajuntament d’Elx; i a continuació, la Compania de Teatre UMH representarà Me llamo barro, un recital poètic dramatitzat sobre la figura del poeta Miguel Hernández. A l’Aula Magna de l’edifici Altabix, campus d’Elx. Entrada lliure fins a completar aforament, amb mesures sanitàries i protocols de prevenció vigents.

Cartell Me llamo barro Teatre UMH

Anar a la pàgina de La senda del poeta en Cultura UMH

Visitar la pàgina de La senda del poeta en el IVAJ