Vi Club UMH

11 Febrer, 2019 13:00a21 Febrer, 2019 13:00

 

TAST 21 DE FEBRER 2019

Vino Club UMH

Contarem amb Victor Manuel Fernández Bueno, Licenciat en Ciencies Biològiques per la Universitat de Murcia y Licenciat en Enologia per la Universitat Miguel Hernández de Elche. Des de gener de 2015 es l’enòleg de Bodegas y Viñedos Lleiroso ( Ribera del Duero).
En la sessió tastarem vins en diferents fases d’elaboració per a veure com evoluciona i les diferents característiques que presenten en cada fase. A més, tastarem vins dels cellers: Luz Millar Roble, Lleiroso Crianza (Zarcillo de Oro 2019), Lleiroso Reserva, Sergio Hernández Reserva Especial.

Per més informació clic açí.

 

Destacats

Informació important

Cursos d'hivern UMH

https://cultura.umh.es/teatre2/cursos-darts-esceniques/

Cursos i participació