Exposició Mordida

Exposició

Sala Gris

13 de desembre 2016

15 Desembre, 2016 14:00a28 Febrer, 2017 14:00

2016-12-mordidacaswebExposició Mordida.

Fruit de la col·laboració entre la Fundación Centro Internacional de la Estampa Contemporánea (CIEC), la Facultat de BBAA d’Altea (UMH) i el Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària, la Beca MORDIDA es celebra al llarg de set anys. L’objecte d’aquesta Beca és i ha sigut la de consolidar una proposta per a la formació i la producció artística de futurs/es professionals de les arts gràfiques a les instal·lacions de la Fundación CIEC en Betanzos. Javi Agulló, Antonio Azorín, Sebastián Chisari, Helene Duboc, Iria Fafián, Lirios Matarredona, Elena Toreli, Igone Urquiza y Elisa Vázquez exposen en MORDIDA diferents plantejaments temàtics i formals al voltant de l’estampació gràfica.