Concurs “Logotip Participació Ciutadana”

Concurs

24 de setembre 2008

Convocatòria del concurs:

ORGANITZADORS I PATROCINADORS DEL CONCURS:

Excel·lentíssim Ajuntament d’Altea, Regidoria de Participació Ciutadana.

OBJECTIUS DEL CONCURS:

L’objectiu del present concurs és difondre els valors propis de la participació i l’associacionisme mitjançant la convocatòria d’un concurs d’idees per a la creació d’un logotip representatiu de l’àrea. Aquest logotip serà utilitzat en totes les actuacions que es porten a terme des de la Regidoria de Participació Ciutadana i, en particular, en les relacionades amb temes de Fòrum Ciutadà.

DESENVOLUPAMENT DE L’ACTUACIÓ:

L’actuació consisteix a convocar un concurs per a la creació d’un logotip de Participació Ciutadana en la qual participen totes les associacions, entitats i ciutadans del municipi. El logotip guanyador es col·locarà en totes les actuacions que realitze la Regidoria al llarg de l’any 2009.

Es constituirà un jurat que serà l’encarregat de resoldre el concurs i es lliurarà el premi aprofitant la celebració de la inauguració de la fira EcoAltea (dissabte, 18 d’octubre a les 11:30 hores).

CARACTERÍSTIQUES DELS PARTICIPANTS:

Podrà participar qualsevol ciutadà empadronat a Altea, individualment o en grup (en aquest cas com a mínim un ha d’estar empadronat i actuarà com el representant del grup), així com qualsevol associació o entitat sense ànim de lucre, amb la seu social a Altea. Es podran presentar diversos projectes per participant.

ES VALORARÀ:

El jurat basarà la seua elecció en els següents paràmetres:

– La bellesa plàstica del disseny gràfic triat.

– L’originalitat.

– Cumpliment de l’objectiu de simbolitzar els valors propis de la participació ciutadana en la societat civil.

– La facilitat d’execució en la impressió i l’estalvi pel nombre de colors impresos.

PRESENTACIÓ DELS PROJECTES:

Els projectes seran presentats en les oficines d’atenció al ciutadà de l’Ajuntament d’Altea dins d’un sobre gran que continga:

Full A4 amb logotip complet imprés a color 53mm d’altura per 90mm d’amplada.

Full A4 amb logotip complet imprés en blanc i negre 53mm d’altura per 90mm d’amplada.

Les dades i el logotip en format digital, gravats en suport CD tant en blanc i negre com en color.

Breu memòria explicativa (màxim 1 full).

Un sobre petit tancat amb la instància d’inscripció. (Les fulls d’instàncies per a la inscripció es lliuren en les oficines d’atenció al ciutadà)

Les dades del participant/s no podran aparèixer en el sobre gran del projecte. A l’exterior dels dos sobres només ha de constar el nom del concurs i el títol del projecte.

La participació en el concurs suposa l’acceptació total de les seues bases i de la decisió del jurat.

TERMINIS DE PRESENTACIÓ:

Termini màxim de presentació de projectes: 5 d’octubre de 2008.

La decisió del jurat i la lliurament del premi es farà pública el 18 d’octubre de 2008 en l’acte inaugural de la fira EcoAltea.

PREMIS:

Projecte guanyador: 150€

El projecte guanyador passarà a ser propietat de l’Ajuntament d’Altea, el qual es compromet a utilitzar el logotip guanyador en totes les actuacions de la Regidoria de participació ciutadana durant l’any 2009