Proves d’acreditació valencià (CIEACOVA)

cieacova-logo

Proves comunes d’acreditació de coneixements de Valencià

La Comissió Interuniversitària d’Estandardització d’Acreditacions de Coneixements de Valencià (CIEACOVA) està formada per membres dels serveis lingüístics de les universitats següents: Universitat de València-Estudi General, Universitat Politècnica de València, Universitat d’Alacant, Universitat Jaume I de Castelló, Universitat Miguel Hernández d’Elx, Universitat Cardenal Herrera-CEU i Universitat Catòlica de València – Sant Vicent Màrtir. La CIEACOVA naix del conveni signat per aquestes universitats per a l’homologació dels certificats de valencià expedits pels respectius serveis lingüístics universitaris.

Dubtes freqüents         Formulari de revisió de la prova

convocatòria-marc-GENER-2018-2     (MATRÍCULA FINALITZADA 05/12/2017)        Llistat definitiu de persones matriculades


La crida a la prova oral s’iniciarà amb la lletra X, segons el sorteig públic de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de data 13/03/2017. S’han establert dos torns de les hores de realització de la prova oral. 

Les prova es realitzarà en el campus triat si el nombre d’inscripcions arriba al mínim de 20 persones inscrites. En cas contrari es reubicarà al  campus més proper on sí es realitze o la possibilitat de sol·licitar la cancel·lació de la inscripció i devolució de les taxes.

Qualsevol incidència podeu comunicar-la a l’oficina de promoció lingüística a través de prova@umh.es

[Ver pantalla completa]