El sueño de una noche de San Juan

11 Juliol, 2024
22:00

Bàner de «El sueño de una noche de San Juan»

La Companyia de Teatre UMH representarà en el XII Festival de Teatre Clàssic de L’Alcúdia l’obra El sueño de una noche de San Juan, basada en El somni d’una nit d’estiu de William Shakespeare. Aquesta peça es una adaptació dramàtica dirigida per Adán Rodríguez.

L’esdeveniment serà el dijous 11 de juliol de 2024 a les 22.00 hores en el Parc Arqueològic de L’Alcúdia d’Elx.

«El somni d’una nit de Sant Joan», també coneguda com «El somni d’una nit d’estiu» de William Shakespeare, ens mostra les aventures i desventures dels seus molts i variats personatges. Mites, fades i diversió a través de diversos embolics amorosos durant una nit en un bosc encantat. Una proposta màgica, que ens enfonsa en l’amor, el desig i el món dels somnis, on realitat i fantasia s’entremesclen.

Cartell:

 

Cartell de El sueño de una noche de San Juan