Presentació club de lectura UMH

Literatura

Club de lectura

26 d’octubre 2023

 

Dimarts, 31 d’octubre a les 17.30 hores a la biblioteca de l’edifici Altabix, campus d’Elx.

Eres un apassionat de la lectura i t’encanta debatre sobre llibres? Vols submergir-te en les històries i els personatges de la literatura? Llavors, tens una cita que no voldràs perdre’t: la presentació del club de lectura de la Universitat Miguel Hernández!

En aquesta presentació, els amants de la lectura es reuniran per a explorar junts l’obra Últimos días en Berlín de Paloma Sánchez-Garnica.

Ací, tots són benvinguts, des de lectors àvids fins aquells que desitgen submergir-se en l’experiència literària per primera vegada. La nostra diversitat és el nostre major tresor, i cada perspectiva enriqueix les nostres discussions. T’esperem a la Biblioteca de l’edifici Altabix al campus d’Elx el dimarts, 31 d’octubre a les 17.30 hores! Porta la teua passió per la lectura i el teu entusiasme per compartir idees.

Aquest esdeveniment està englobat dins de les Activitats de benvinguda UMH.

Per a obtindre més informació, visita el web del Club de Lectura UMH.