XVIII Mostra de música en valencià

26 Octubre, 2023
20:30a23:30

 

XVIII Edició de la Mostra de música en valencià UMH

Dijous 26 d’octubre 2023

A La Llotja Sala Cultural d’Elx, a les 20.30 hores
Entrada gratuïta fins a completar aforament.

Grups:

 

El vicerectorat de Cultura, Igualtat i Diversitat organitza la XVIII Mostra de música en valencià el proper dijous dia 26, a les 20.30 hores, a la Llotja Sala Cultural, amb la Col·laboració de l’Ajuntament d’Elx.

Com s’esdevé any rere any, la Mostra de Música en Valencià de la UMH desplega les seues sintonies enguany en forma de rap, pop-rock indie i música urbana amb tocs de ritmes llatins, i ho farà a la sala cultural la Llotja, al barri d’Altabix d’Elx dins el marc de les Activitats de Benvinguda UMH per al curs acadèmic 2023-2024.

Els grups que tocaran en aquesta edició de la Mostra són Sa Pena, un duo musical creat el 2022 que canten rap, el qual ja ha publicat 4 senzills, a més d’un àlbum d’enguany titulat Principis. A continuació gaudirem d’Oceäns, un grup saforenc de música urbana, de caràcter festiu i influenciat de ritmes llatins.

I per completar el concert, Ones, un grup alzirenc que va a cavall entre el rock, el pop i l’indie, el qual està compost per cinc instrumentistes i un vocalista; i és que aquest conjunt musical, Ones, assevera que pren el nom de la calma de la mar Mediterrània.

Així que tant si t’abelleix desconnectar de la teua rutina momentàniament com si senzillament estàs al cas de l’agenda cultural universitària, passa-t’hi —siga tot sol o acompanyat— i sent el
desllorigador de tot estrès envolant-te amb les melodies més urbanes i elèctriques de l’actualitat musical, sensacions que faran que agafes amb més entusiasme les teues tasques quotidianes. Au, el comboi t’hi espera en primera persona.

 

Cartell: