Exposició Gabriel Ferrater. Llegir tota la vida

Exposició, Novetats

Sala ECO

3 d’abril 2023

31 Març, 2023 9:00a28 Abril, 2023 21:00

Del 31 de març al 28 d’abril de 2023
Sala ECO (Espai Cultural Obert)
Edifici Altabix. Campus d’Elx
Horari: De dilluns a divendres de 9.00 a 21.00 hores, i dissabtes de 9.00 a 13.00 hores.

El Vicerectorat de Cultura de la UMH acull la mostra “Gabriel Ferrater, llegir tota la vida”, organitzada per la Institució de les Lletres Catalanes i Acció Cultural del País València, fins el 28 d’abril a l’ECO Espai Cultural Obert de l’edifici Altabix.

L’exposició pren el títol d’un fragment d’una carta que Gabriel Ferrater va enviar a la seua mare des d’Hamburg el novembre del 1963: “No us cregueu que el meu treball siga massa matador. Consisteix en llegir més o menys un llibre cada dia, i al capdavall és el que he fet tota la vida”. Amb la lectura com a eix vertebrador, doncs, la mostra repassa les diferents etapes vitals i intel·lectuals de l’autor: un resum de la seua vida i la seua relació amb les matemàtiques, l’art, el món editorial, la poesia, la lingüística i la docència.

L’exposició està formada per set panells i ha sigut ideada per Jordi Cornudella, comissari de l’Any Gabriel Ferrater, i dissenyada per Jordi Romero i es presenta com una eina divulgativa. L’exposició es pot visitar a l’ECO, Espai Cultural Obert de l’edifici Altabix del Campus d’Elx des del 31 de març fins el 28 d’abril, en horari de 9 a 21 hores de dilluns a divendres i de 9 a 13 hores els dissabtes.

Veure altres esdeveniments de la Sala ECO