Exposició Joan Fuster, una vida il·lustrada

Exposició, Novetats

Sala ECO

17 de juny 2022

9 Juny, 2022 13:00a23 Juny, 2022 13:00

Bànner de l'exposició Joan Fuster, una vida il·lustrada

Exposició Joan Fuster, una vida il·lustrada

De l’Acadèmia Valenciana de la Llengua

Del 17 al 23 de juny de 2022
Sala ECO (Espai Cultural Obert)
Edifici Altabix. Campus d’Elx
Horari: De dilluns a divendres de 9.00 a 21.00 hores, i els dissabtes de 9.00 a 13.00 hores

Exposició de petit format a través de la qual es donarà a conèixer la vida i l’obra de Joan Fuster i Ortells (Sueca, 1922-1992), un dels escriptors i intel·lectuals valencians més importants del segle XX. 

«Joan Fuster, una vida il·lustrada» recorre cronològicament la vida i l’obra de l’assagista a partir de documents del seu fons –textos manuscrits i mecanoscrits, articles de premsa, notes de treball i fitxes de lectura, cobertes de primeres edicions dels llibres que publicà, etc.–, amb atenció especial al seu arxiu fotogràfic, que permet il·lustrar l’existència d’una personalitat tan observada, retratada i fotografiada.

Anar a la pàgina de les exposicions de la sala ECO (Espai Cultural Obert)