Cicle de cinema en valencià

Art i cultura, Cinema, Novetats

14 de gener 2022

20 Gener, 2022a24 Març, 2022

Banner Cicle de Cinema en valenciàCicle de cinema en valencià al Cine Odeon d’Elx
Sessions: 17.30 i 20.00 hores
Entrada lliure fins a completar aforament

20 de gener 2022. Sis dies corrents de Neus Ballús
Sis dies corrents relata una setmana en la vida de Valero, Moha i Pep, treballadors d’una petita empresa de fontaneria i electricitat dels afores de Barcelona. Formada per sis capítols que narren les situacions que sorgeixen quan els protagonistes s’enfronten a una reparació. Cada capítol correspon a un dia de la setmana laboral i es construeix al voltant de la relació que s’estableix entre els protagonistes i els clients que han sol·licitat els seus serveis.

24 de febrer 2022. El ventre del mar de Agustí Villaronga
Juny de 1816. La fragata Alliance de la Marina francesa, embarranca davant les costes del Senegal. Com que els bots disponibles per a l’evacuació no són suficients per acollir tots els tripulants, es construeix una precària embarcació en què obliguen a pujar 147 homes: soldats, mariners, algun passatger i uns quants oficials. El pla previst és que els pots remolquin la bassa fins a la riba però el pànic i la confusió s’apoderen del comboi i tallen la soga de remolc, abandonant la bassa a la seva sort. La gana, la inclemència del mar, la bogeria i una lluita aferrissada es desfermen en aquella bassa a la deriva.

24 de marzo 2022. L’ofrena de Ventura Durall
Violeta rep la visita de la Rita, la dona de Jan, un amor d’adolescència que va marcar la seua vida després d’abandonar-la. Violeta desconeix que la visita de Rita és el primer pas de Jan per intentar reescriure la seva història.

Categories