Vi club UMH

17 Maig, 2018a31 Maig, 2018

Vi club UMH

Cellerer Rafa Cambra

Data del tast: 31 de maig

MatrículaMatricula’t Ací

Pertanyent a la família de les denominades cellers de garatge, Rafa Cambra treballa principalment la varietat Monsatrell i altres com Cabernet Sauvignon i el Cabernet Franc. Amant de les vinyes velles que creixen entre ametllers i oliveres als peus de la serra de l ‘Ombria (Fontanars dels Alforins), actualment treballa en la recuperació de la varietat autòctona Forcallà.

Entre els seus millors vins destaquen els negres Minimum (de varietat Monastrell i Cabernet Franc); Rafa Cambra Un (de varietat Monastrell, de 14 mesos de criança); Rafa Cambra Dos (de tres varietats: Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc i Monastrell); i El Bon Homme (Cabernet Sauvignon i Monastrell).

L’enginyer agrònom, enòleg i cellerer Rafa Cambra ha vist com la revista Forbes, especialitzada en el món dels negocis i les finances, seleccionava un dels seus vins entre els deu millors del món en relació qualitat-preu. Tot i això, l’èxit no l’ha pujat al cap i Rafa segueix al peu del canó, humil com sempre sorprenent-cada dia.

Destacats

Informació important

Cursos d'hivern UMH

https://cultura.umh.es/teatre2/cursos-darts-esceniques/

Cursos i participació