Conpanya de Teatre UMH

12 Gener, 2018 10:00a20 Gener, 2018 10:00

Enredando a Celestina –  Companyia de Teatre UMH.

TeatreUMHVersió lliure d’Adán Rodríguez sobre La Celestina, de Fernando de Rojas.

Direcció: Adán Rodríguez

Idioma: Castellà

Totes les coses naixen de la lluita… O d’embolic? Palpiten les terres, es retorcen els mars, crepiten les flames, els vents es fan el bufe impossible i, enmig d’aquesta pugna, el teatre emergeix com convidat d’excepció fent batallar paraules sobre l’escenari. Embolicant a Celestina, versió lliure de la universal obra de Fernando de Rojas, capitanejada en aquesta ocasió per Parmeno i Sempronio, ens ofereix una comèdia xocant on regnarà el disbarat i la sens raó dels seus propis personatges, que lluiten contra el món i contra si mateixos amb l’objecte de gaudir i pensar el món d’avui.

Saló d’actes de la Casa Municipal de Cultura José Candela Lledó.