LA VALÈNCIA DE SOR ISABEL DE VILLENA

Exposició

Sala ECO

30 de gener 2017

30 Gener, 2017 14:00a3 Febrer, 2017 14:00

expo itinerant Isabel de Villena-1EL VICERECTORAT DE CULTURA I EXTENSIÓ UNIVERSITÀRIA COL·LABORA AMB L’ACADÈMIA VALENCIANA DE LA LLENGUA I L’ASSOCIACIÓ CÍVICA PER LA LLENGUA EL TEMPIR D’ELX PER A L’EXPOSICIÓ “LA VALÈNCIA DE SOR ISABEL DE VILLENA” DEL 30 DE GENER AL 3 DE FEBRER A L’ESPAI CULTURAL OBERT (ECO) DE L’EDIFICI ALTABIX DEL CAMPUS

L’Acadèmia Valenciana de la Llengua va triar sor Isabel de Villena com a “Escriptora de l’Any 2016”, a qui ha dedicat l’exposició “Isabel de Villena (1430-1490), la primera escriptora en valencià”. Així, amb aquesta exposició es pretén emfasitzar la importància de la dona a través de la literatura religiosa i de la seua obra la Vita Christi, i alhora es vol reivindicar el paper femení durant l’Edat Mitjana.