Curs d’hivern “Il·luminació professional amb flaixos de mà i construcció d’eines pròpies”

23 Gener, 2017 0:00a27 Gener, 2017 0:00

image002Informació i matrícula del curs

El curs Il·luminació Professional amb flaixos de mà i construcció d’eines pròpies es proposa en la Universitat Miguel Hernández d’Elx com una formació complementària als programes de les assignatures impartides en els graus de Belles arts i de Comunicació Audiovisual.

Es tracta d’un curs en el qual, d’una banda, s’aprofundirà en el correcte maneig de la llum i en la capacitat descriptiva i expressiva de la mateixa. I per un altre, procurarà els coneixements necessaris als i les estudiants i/o professionals del mitjà per a construir de forma econòmica els seus propis accessoris d’il·luminació.

Tot açò es veurà traduït en una major autonomia i professionalització en el treball de l’alumnat, bé siga en en els projectes de foto i vídeo desenvolupats en el marc universitari o bé en el marc professional.

Objectius del curs

– Aprendre a il·luminar professionalment sense usar costosos equips d’il·luminació i cars accessoris, només amb equips barats i a l’abast de tots/as
– Aprendre a construir accessoris per a modificar la llum
– Desenvolupar la creativitat dels/as estudiants a través de la creació d’aquestes eines de treball i del maneig de la llum
– Ampliar i aprofundir en les capacitats descriptiva i expressiva de la llum