Rutes Verdes, Per la ciutat, Platges i el Camp D’Elx. Excursió al Castellar Medieval

Excursió

9 de novembre 2011

13 Novembre, 2011
8:00

Sortida: diumenge 13 de novembre a les 8:00 h.

Lloc: zona de gimnàstica al vessant del riu, al costat del Palau d’Altamira

Recomanacions: portar gorra, menjar i aigua, i comptar amb una acceptable forma física

Aquest diumenge es tornen a iniciar les “Rutes Verdes, Per la Ciutat, Platges i al Camp d’Elx”. Aquestes rutes tenen com a objectiu donar a conèixer, divulgar i ajudar a posar en valor el patrimoni etnològic, cultural i ecològic d’Elx.

[Aquest text ha sigut traduït utilitzant un motor de traducció automàtica]


La ruta escollida per al diumenge sortirà des de la zona de gimnàstica al vessant del riu per partir posteriorment cap al Hort de la Molinera i la Sèquia Major. Els senderistes coneixeran els entorns naturals del Riu Vinalopó, els aqüeductes d’aigua del Bisbe Tormo, els paratges de tamarits, el “Assut” al “Molí del cèntim”, la platja del riu, el “Aigua Dolça i Sala”, la “cara Moro “, els” Pollancres “, el” Clot del diable “, el” Molí des Magres “, i l’encantador entorn i presa del” Assut de la Casa les Taules “. Finalment es visitarà el jaciment arqueològic d’origen islàmic del Castellar medieval de la Morera de Elx, on els senderistes podran dinar al cim visionant els seus immensos paisatges.

La ruta està organitzada per “Economia d’Elx”, i col · laboren les associacions: “Trobades del Vinalopó”, Associació per al Desenvolupament del Camp D’Elx, (ADR), Associació Amics dels Aiguamolls del Sud (AHSA), “Grup Cultural il · lícita “Tonico Sansano”, Patronat Històric Artístic Cultural d’Elx (PHACE), i l’associació mediambiental Tafa.

Font: http://www.elchediario.com