Representacions companyia teatre UMH

Logo_TeatreUMHLa Companyia de Teatre UMH és el resultat de més d’una dècada, representant a la Universitat Miguel Hernández d’Elx pels teatres, auditoris i cases de cultura de la província d’Alacant, especialment en els quatre campus i fent algunes incursions per la resta del país.

Adán Rodríguez i Toni Ferri la dirigeixen en l’actualitat, ensenyant i compartint l’amor pel teatre als estudiants de la Universitat i de les Aules de Teatre on tots dos imparteixen els seus coneixements des de fa anys. L’alumnat aprèn, a través del teatre, a desenvolupar les seues capacitats i habilitats de comunicació com a part de la seua formació universitària. I l’UMH amplia la seua oferta cultural amb els projectes que comparteixen cada curs, com a part de les accions del Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària.

 

VII Festival de Teatre Clàssic de L’Alcúdia-UNIVERSITAT D’ALACANT 2019

 

Fullet  programació

Dins del festival, la Companyia de Teatre UMH actuarà:

Dijous 11 de juliol – 22.00 hores  

EDIPO REY VS EDIPO , basada en Èdip Rei de Sòfocles. Companyia de Teatre de la UMH
Direcció i versió: Adán Rodríguez

En castellà. Entrada 5 €. Durada: 90 minuts

Edipo vs Edipo, basada en Èdip Rei de Sòfocles, ens presenta la lluita interna del rei que, com un autèntic tità, intenta aconseguir la salvació del seu poble davant el descontentament dels déus.

Mogut per una indiscutible noblesa, Èdip haurà de lluitar contra la seua pròpia desconfiança, la lleialtat de la seua família i la de tota la seua cort.

Una de les grans tragèdies gregues adaptada al teatre dels nostres dies que intenta posar en relleu el tema de l’existencialisme davant els atzars de la vida, deixant sempre la mateixa pregunta en l’aire: som els amos del nostre destí?

 

 

 

 

 

 

 

Representacions anteriors: