Representacions companyia teatre UMH

Logo_TeatreUMHLa Companyia de Teatre UMH és el resultat de més d’una dècada, representant a la Universitat Miguel Hernández d’Elx pels teatres, auditoris i cases de cultura de la província d’Alacant, especialment en els quatre campus i fent algunes incursions per la resta del país.

Adán Rodríguez i Toni Ferri la dirigeixen en l’actualitat, ensenyant i compartint l’amor pel teatre als estudiants de la Universitat i de les Aules de Teatre on tots dos imparteixen els seus coneixements des de fa anys. L’alumnat aprèn, a través del teatre, a desenvolupar les seues capacitats i habilitats de comunicació com a part de la seua formació universitària. I l’UMH amplia la seua oferta cultural amb els projectes que comparteixen cada curs, com a part de les accions del Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària.

Molt aviat trobaràs ací les pròximes representacions.

PROVA D’ACTORS

En els dies i hores detallats a continuació se celebrarà un CASTING per a la selecció d’actors que participaran en una representació teatral que tindrà lloc pròximament en el campus d’Elx, en el marc d’un projecte de seguretat vial amb la colaboració de la policía local d’Elx.

El codirector de la Companyia de Teatre UMH, Adán Rodríguez, serà el responsable de la selecció que es realitzarà en aquest mateix campus amb el programa següent programa:

  • Dimecres 24 d’octubre, de 10 a 14 h, Aula Magna edf Altabix
  • Dijous 25, de 16 a 18.30 h, aula 3 edf El Clot
  • Divendres 26, de 17 a 19 h, Aula Magna edf Altabix

 Aquesta convocatòria va adresada a tota la comunitat universitària i no es precisa experiència prèvia.

¡Vine i participa!!!!

 

 

Representacions anteriors: