Representacions companyia teatre UMH

La Companyia de Teatre UMH és el resultat de més d’una dècada representant a la Universitat Miguel Hernández d’Elx pels teatres, auditoris i cases de cultura de la província d’Alacant, especialment en els quatre campus i fent algunes incursions per la resta del país.

Adán Rodríguez i Toni Ferri la dirigeixen en l’actualitat, ensenyant i compartint l’amor pel teatre als estudiants de la Universitat i de les Aules de Teatre on tots dos imparteixen els seus coneixements des de fa anys. L’alumnat aprèn, a través del teatre, a desenvolupar les seues capacitats i habilitats de comunicació com a part de la seua formació universitària. I l’UMH amplia la seua oferta cultural amb els projectes que comparteixen cada curs, com a part de les accions del Vicerectorat de Cultura.

 

 

“Edipo VS Edipo”, per la Companyía de Teatre UMH

Edipo vs Edipo, basada en Èdip Rei de Sòfocles, ens presenta la lluita interna del rei que, com un autèntic tità, intenta aconseguir la salvació del seu poble davant el descontentament dels déus.
Mogut per una indiscutible noblesa, Èdip haurà de lluitar contra la seua pròpia desconfiança, la lleialtat de la seua família i la de tota la seua cort.
Una de les grans tragèdies gregues adaptada al teatre dels nostres dies que intenta posar en relleu el tema de l’existencialisme davant els atzars de la vida, deixant sempre la mateixa pregunta en l’aire: som els amos del nostre destí?

Dimecres 30 d’octubre /2019, 19:30 h.. La Nau, edfici Innova, campus d’Elx.

Entrada lliure fins a completar aforament.

Director: Adán Rodríguez

 

 

 

 

 

 

Representaciones anteriores: