Vols participar-hi?

La Companyia de Teatre UMH és el resultat de més d’una dècada representant a la Universitat Miguel Hernández d’Elx pels teatres, auditoris i cases de cultura de la província d’Alacant, especialment en els quatre campus i fent algunes incursions per la resta del país .Adam Rodríguez i Toni Ferri la dirigeixen en l’actualitat, ensenyant i compartint l’amor pel teatre als estudiants de la Universitat i de les Aules de Teatre on tots dos imparteixen els seus coneixements des de fa anys. L’alumnat aprèn, a través del teatre, a desenvolupar les seves capacitats i habilitats de comunicació com a part de la seva formació universitària. la UMH amplia la seva oferta cultural amb els projectes que comparteixen cada curs, com a part de les accions del Vicerectorat de Cultura.

 

 

Activitats de Benvinguda i de presentació que es realitzaran al llarg del mes d’octubre / 2019:

En aquestes sessions presentarem els cursos i tallers d’arts escèniques que s’impartiran al llarg del curs 2019-2020, estant especialment dirigits al col·lectiu UMH.

També presentarem a la Companyia de Teatre UMH i la forma de participar-hi on, igual que en el punt anterior, es prioritzarà ser membre d’aquesta comunitat universitària, sent els directors de la companyia que seleccionin als seus components.

Les sessions seran els dies següents:       

*Dilluns 14, 16.00 a 17.00 h, presentació de les Activitats d’Arts Escèniques UMH, campus de Sant Joan, pel seu director Adán Rodríguez. Aula 4.0.04, ed. Severo Ochoa. Adreçada a persones interessades que els agrade el teatre i hi vulguen participar.

*Dimecres 16, 16.00 a 17.00 h, presentació de les Activitats d’Arts Escèniques UMH, campus d’Elx, pel seu director Adán Rodríguez. Aula 1.2 ed. Altabix. Adreçada a persones interessades que els agrade el teatre i hi vulguen participar.

*Dijous 17, 19.00 a 20.00 h, presentació de les Activitats d’Arts Escèniques UMH, campus d’Altea, pel seu director Toni Ferri. Aula 3 ed. Albir. Adreçada a persones interessades que els agrade el teatre i hi vulguen participar.

*Dijous 17, 16.00 a 19.00 h, presentació de les Activitats d’Arts Escèniques UMH, campus d’Oriola, pel seu director Adán Rodríguez. Adreçada a persones interessades que els agrade el teatre i hi vulguen participar.

  • Saleses, 16.00 a 17.00 h, aula 2.3.
  • Desemparats, 18.00 a 19.00 h, aula 1.6 ed. Tudemir.

Aquestes activitats són gratuïtes i estan organitzades pel Vicerectorat de Cultura.

Per a qualsevol dubte o informació, escriviu un correu electrònic a cultura@umh.es.