Participació i assajos


Si t’agrada la música i toques alguna especialitat instrumental, pots formar part de la JOVE ORQUESTRA UMH (JOUMH), per a això posa’t en contacte amb nosaltres en el correu de cultura@umh.es.
Durant el curs acadèmic els assajos són tots els dissabtes lectius de 9:30 a 13:00 h, a l’aula Magna de l’edifici Altabix del campus d’Elx, on l’orquestra es prepara per a oferir diferents concerts al llarg del curs.
És una activitat gratuïta, organitzada pel Vicerectorat de Cultura i pot participar qualsevol persona interessada amb els coneixements musicals necessaris.
La música és l’activitat humana més global, més harmoniosa, aquella en la qual l’ésser humà és al mateix temps material i espiritual, dinàmic, sensorial, afectiu, mental i idealista.
La Universitat Miguel Hernández d’Elx ofereix a la seua comunitat universitària la possibilitat de participar en el projecte de formar-se musicalment en el si d’una gran agrupació musical, LA SEUA ORQUESTRA.
T’esperem.

“LA MÚSICA COMENÇA QUAN LES PARAULES ACABEN”
FRANCISCO SERRA MARTÍNEZ
Director de la JOUMH

Per a més informació, envieu un correu electrònic a l’adreça orquestaumh@umh.es o truqueu al telèfon de contacte 966.65.88.29