Participació i assajos


Si t’agrada la música i toques alguna mespecialitat instrumental pots formar part de la JOVE ORQUESTRA UMH (JOUMH), per a això posa’t en contacte amb nosaltres en el correu de cultura@umh.es.
Durant el curs acadèmic els assajos són tots els dissabtes lectius de 9’30 a 13’00 h., a l’aula Magna de l’edifici Altabix del campus d’Elx, on l’orquestra es prepara per a oferir diferents concerts al llarg del curs.
És una activitat gratuïta, organitzada pel Vicerectorat de Cultura i pot participar qualsevol persona interessada amb els coneixements musicals necessaris.
La música és l’activitat humana més global, més harmoniosa, aquella en la qual l’ésser humà és al mateix temps material i espiritual, dinàmic, sensorial, afectiu, mental i idealista.
La Universitat Miguel Hernández d’Elx ofereix a la seua comunitat universitària la possibilitat de participar en el projecte de formar-se musicalment en el si d’una gran agrupació musical, LA SEUA ORQUESTRA.
T’esperem.

“LA MÚSICA COMENÇA QUAN LES PARAULES ACABEN”
FRANCISCO SERRA MARTÍNEZ
Director de la JOUMH

PROVES D’ADMISIÓ CURS 2019/2020
Es realitzaran proves d’admissió en la JOUMH per a la temporada 2019/2020 en les especialitats de VIOLÍ, VIOLA, VIOLONCEL, CONTRABAIX, FLAUTA, OBOÉ, CLARINET, FAGOT, TROMPA, TROMPETA, TROMBÓ, TUBA I PERCUSSIÓ.

En la realització de les proves podran participar:

  • Tots els membres de la comunitat universitària UMH que cursen o hagen cursat estudis en conservatoris de música.
  • Tots aquells músics a partir de 14 anys que cursen o hagen cursat estudis en conservatoris de la Comunitat Valenciana.
  • D’acord amb els requisits anteriors, s’acceptaran les candidatures procedents d’altres comunitats autònomes.

Els aspirants hauran d’enviar un correu electrònic a orquestaumh@umh.es amb les dades següents:

  • NOM I COGNOMS, DATA DE NAIXEMENT, NÚM. DNI, TELÈFON, ADREÇA ELECTRÒNICA I ESPECIALITAT.
  • OBRA DE LLIURE ELECCIÓ (1r i 2n moviment d’una obra lliure que triarà l’intèrpret, màxim 20 minuts).
  • BREU CURRÍCULUM.

 Data límit 1 d’octubre de 2019, inclòs.

Les proves es realitzaran el 5 d’octubre de 2019 a les 10:00 h a l’aula Magna de l’edifici Altabix, Universitat Miguel Hernández, campus d’Elx.

Per a més informació, envieu un correu electrònic a l’adreça orquestaumh@umh.es o truqueu al telèfon de contacte 966.65.88.29

Document per a imprimir