PRECREA (Premis a la Creació de les Universitats Públiques Valencianes)

II Premis a la Creació de les Universitats Públiques Valencianes PRECREA

Les universitats públiques valencianes, atenent el seu compromís amb la cultura, les arts i la difusió del coneixement, convoquen els II Premis a la Creació de les Universitats Públiques Valencianes, PRECREA 2021. Aquests premis honorífics estan destinats a guardonar la tasca cultural realitzada per persones, col·lectius o institucions en l’àmbit de la Comunitat Valenciana.

Hi ha cinc categories diferents:

  • Premi Carles Santos d’Arts Escèniques, atorgat per la Universitat de València
  • Premi Juana Francés d’Arts Plàstiques i Visuals, atorgat per la Universitat Miguel Hernández d’Elx
  • Premi José Ma. Yturralde de Disseny i Creativitat Tecnològica, atorgat per la Universitat Politècnica de València
  • Premi Isabel-Clara Simó de Creació Literària, atorgat per la Universitat d’Alacant
  • Premi Matilde Salvador de Música, atorgat per la Universitat Jaume I de Castelló

Els guardons, a lliurar aquest 2021, s’atorgaran com a reconeixement a la meritòria labor dels guardonats o de les guardonades en cadascuna de les categories descrites, posada de manifest preferentment a través d’una obra o actuació feta pública o representada durant l’any anterior o, en casos excepcionals degudament motivats, també es podran atorgar com a reconeixement a una trajectòria professional. Per a la concessió dels premis es tindrà en compte la qualitat de les obres, així com la seua significació pel que fa a l’excel·lència i la innovació de la vida cultural i artística valencianes.

Els candidats i/o les candidates seran presentats pels membres del jurat o per les entitats culturals o professionals relacionades amb les activitats artístiques o culturals objecte de cada premi, mitjançant propostes raonades adreçades als vicerectorats competents de cada universitat en funció de la categoria del premi.

Descarregar bases PRECREA

Publicat l’ACORD de 10 de novembre de 2021, de les universitats públiques valencianes, pel qual s’aprova la concessió dels II Premis a la Creació de les Universitats Públiques Valencianes

Descarregar la Concessió dels II Premis a la Creació de les Universitats Públiques Valencianes