Representacions companyia teatre UMH

Logo_TeatreUMHLa recentment fundada Companyia de Teatre UMH és el resultat de la fusió dels grups de teatre “Cel·la 1009” i “Urbateatre” que han estat donant “guerra teatral” més d’una dècada, representant a la Universitat Miguel Hernández d’Elx pels teatres, auditoris i cases de cultura de la província d’Alacant, especialment en els quatre campus i fent algunes incursions per la resta del país.

Adán Rodríguez i Toni Ferri la dirigeixen en l’actualitat, ensenyant i compartint l’amor pel teatre als estudiants de la Universitat i de les Aules de Teatre on tots dos imparteixen els seus coneixements des de fa anys. L’alumnat aprèn, a través del teatre, a desenvolupar les seues capacitats i habilitats de comunicació com a part de la seua formació universitària. I l’UMH amplia la seua oferta cultural amb els projectes que comparteixen cada curs, com a part de les accions del Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària.

Biennal de teatre universitari de la Xarxa Vives

4 de juliol 2018

Obra: Una mirada, un pensament.

Direcció: Adán Rodríguez.

Universitat de València

 

 

 

 

 

 

Enredando a Celestina –  Companyia de Teatre UMH.

27 de maig 2018

Entrada gratuïta fins a completar l’aforament.

Versió lliure d’Adán Rodríguez sobre La Celestina, de Fernando de Rojas. Direcció: Adán Rodríguez

Idioma: Castellà

Totes les coses naixen de la lluita… O d’embolic? Palpiten les terres, es retorcen els mars, crepiten les flames, els vents es fan el bufe impossible i, enmig d’aquesta pugna, el teatre emergeix com convidat d’excepció fent batallar paraules sobre l’escenari. Embolicant a Celestina, versió lliure de la universal obra de Fernando de Rojas, capitanejada en aquesta ocasió per Parmeno i Sempronio, ens ofereix una comèdia xocant on regnarà el disbarat i la sens raó dels seus propis personatges, que lluiten contra el món i contra si mateixos amb l’objecte de gaudir i pensar el món d’avui.

Casa de la música. Callosa d’en Sarrià.

 

Esdeveniments finalitzats: