Vols participar-hi?

Logo_TeatreUMH

La Companyia de Teatre UMH és el resultat de més d’una dècada representant a la Universitat Miguel Hernández d’Elx pels teatres, auditoris i cases de cultura de la província d’Alacant, especialment en els quatre campus i fent algunes incursions per la resta del país.

Adán Rodríguez i Toni Ferri la dirigeixen en l’actualitat, ensenyant i compartint l’amor pel teatre als estudiants de la Universitat i de les Aules de Teatre on tots dos imparteixen els seus coneixements des de fa anys. L’alumnat aprèn, a través del teatre, a desenvolupar les seues capacitats i habilitats de comunicació com a part de la seua formació universitària. I l’UMH amplia la seua oferta cultural amb els projectes que comparteixen cada curs, com a part de les accions del Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària.

COM PARTICIPAR EN LA COMPANYIA DE TEATRE UMH
La Companyia de Teatre UMH comença al gener de 2019 la seua temporada per a aquest curs acadèmic 2018-2019. Es treballaran muntatges realitzant assajos setmanals fins a finals de juny, amb la finalitat de representar les obres que es preparen. Per participar-hi es donarà prioritat als membres de la comunitat universitària UMH i seran els directors de la companyia serán els qui seleccionan els seus components. Per a això cal assistir els següents dies:

Al Campus d’Altea la companyia està dirigida per Toni Ferri i per formar-ne part has d’acudir a la presentación el dijous 24 de gener / 2019, a les 17 h. aula dibuix 1, edf Cap Negret.
Al Campus d’Elx la companyia està dirigida per Adam Rodríguez i per formar part d’ella has d’acudir a la presentació el dimarts 22 de gener, a les 19 h. a l’aula 3 edf. El Clot.

Els interessats o interessades que pertanyen a altres campus es podran integrar en qualsevol dels campus d’Altea o d’Elx.
És una activitat gratuïta.

Per a qualsevol dubte o informació, escriure un email a cultura@umh.es