Escola de Rock

En la convocatòria realitzada per l’Escola de Rock UMH per a pujar a l’escenari que es muntarà el pròxim 20 de maig al port d’Alacant Spring Festival, finalment han sigut 26 les bandes de la província d’Alacant que s’han presentat.

El pasat 12 de maig, a les 20h,  es va celebrar la fase final de la selecció en la Sala Babel d’Alacant. Un jurat professional compost per professors de l’Escola de Rock, músics i professionals del sector musical de la província, va evaluar les candidatures i va seleccionar 8 bandes que tocaren en directe en aquesta fase final.

Els concerts començaran a les 20h i l’entrada serà lliure fins a completar aforament. Del total de bandes presents en la selecció, finalment 4 seran les afortunades que podran pujar a l’escenari de l’Escola de Rock UMH el dia 20 de maig a l’Alacant Spring Festival. A més, la banda guanyadora del UMHFest també participarà d’aquest escenari.

Tota la informació sobre el Concert Selecció Rock UMH del dia 12 de maig en:   https://escueladerockumh.com/concierto-seleccion-rock-umh/

 MATRICULA´T EN:

 
 Álvaro García del Castillo-López
Director Escola de Rock

Universitat Miguel Hernández