JOUMH (concerts)

Jove Orquestra de la Universitat Miguel Hernández d’Elx

Cartel_ConciertoJOUMH(bigastro)(VAL)(web)Cartel_ConciertoJOUMH(altea)(VAL)(web) Cartel_ConciertoJOUMH(Orihuela)(VAL)(web)

La JOUMH, o Jove Orquestra de la Universitat Miguel Hernández d’Elx naix com un projecte pedagògic de la col·laboració entre l’OSCE (Orquestra Simfònica Ciutat d’Elx) i la Universitat Miguel Hernández d’Elx per satisfer les inquietuds musicals de la comunitat UMH i per completar-la d’estudiants de conservatoris propers. Pensada per a aquests integrants de la comunitat UMH, alumnat, professorat, personal, etc… els quals van haver d’abandonar la pràctica musical pel desenvolupament de la seua formació acadèmica. Joves que arriben de tots els racons de la província, encara que majoritàriament Il·licitans que han estudiat al Conservatori de la seua ciutat.

Està integrada per una cinquantena de joves músics que abasten les edats pre-universitàries i universitàries de totes les especialitats instrumentals, que des del seu començament han rebut setmanalment per part de claustre de professorat de l’OSCE, formació i preparació per a la integració en el món orquestral.

Excepcional el treball realitzat per cada un dels integrants i de tot l’ampli claustre de professorat que han treballat amb l’alumnat. Professorat com el concertino i solistes de l’OSCE, grans pedagogs i intèrprets. Tots ells coordinats i dirigits per Francisco Serra Martínez.

Ara arriba el torn de continuar treballant amb la Jove Orquestra de la UMH. Jove, perquè acaba de començar, però amb una gran maduresa i una il·lusió que pronostica un gran camí a recórrer per aquests joves músics que tenen en la música un vehicle per al desenvolupament de grans persones.

Per a qualsevol consulta orquestaumh@umh.es

 Fotografies JOUMH