Cursos d’hivern

Cursos_invierno-2015-1Cursos d’hivern.

Els Cursos d’hivern de la UMH són una altra de les ofertes formatives impartides en la Universitat Miguel Hernández.

Per la seua temàtica i continguts, aquests cursos són complementaris de les disciplines universitàries, i ofereix perspectives que no s’aborden durant el curs acadèmic. A més, tenim en compte en el disseny les necessitats formatives de les diferents institucions i organitzacions del sector públic, del sector privat i de la societat civil que componen el teixit social de la UMH. Per això, els cursos es dissenyen per a donar respostes a aquestes inquietuds i expectatives i estan adreçats a tota la comunitat universitària i a la societat en general.

En finalitzar cada curs, l’estudiant rebrà un diploma acreditatiu amb les hores cursades per al reconeixement de crèdits.

Normatives d’aplicació als Cursos d’hivern

Presentació de propostes cursos d’hivern 2017/2018: EN BREU

Matrícula: pròximament

La plaça s’obté només amb el pagament del rebut. La matriculació i pagament del rebut s’ha de fer fins a dos dies feiners abans de l’inici del curs.

Tipus de matrícula:

·         Alumnes UMH i personal UMH.
·         Alumni UMH: titulat en estudis oficials o en els títols propis de Diploma Superior Universitari, Màster, Expert Universitari i Especialista Universitari.

Normativa tarjeta solidaria.

Normativa tarjeta extensa.

Reconeixement de crèdits:

Es lliurarà un Diploma a aquells alumnes que assistisquen a un mínim del 85% d’hores en els cursos presencials i en els cursos en linia realitzen el 85% del seu contingut.

Estudiants:

Els cursos són reconeguts en la UMH com a crèdits ECTS (cada 25 hores 1 crèdit) o com a crèdits de lliure elecció (cada 10 hores 1 crèdit). És necessari que comproves el reconeixement de crèdits en la teua universitat d’origen.

Els cursos podran ser inclosos en l’expedient acadèmic de cada estudiant, prèvia sol·licitud, per a ampliar i complementar la formació, en aquells casos que no es necessite convalidar-los per crèdits ECTS o de lliure elecció.

Més informació:

Email: cursosdeinvierno@umh.es
UNIVERSITAT MIGUEL HERNÁNDEZ d’Elx
Edificio Hèlike, Av. de la Universitat s/n
03202, Elche (Alicante)