Cursos d’hivern

Cursos_invierno-2015-1Cursos d’hivern.

Els Cursos d’hivern de la UMH són una altra de les ofertes formatives impartides en la Universitat Miguel Hernández.

Per la seua temàtica i continguts, aquests cursos són complementaris de les disciplines universitàries, i ofereix perspectives que no s’aborden durant el curs acadèmic. A més, tenim en compte en el disseny les necessitats formatives de les diferents institucions i organitzacions del sector públic, del sector privat i de la societat civil que componen el teixit social de la UMH. Per això, els cursos es dissenyen per a donar respostes a aquestes inquietuds i expectatives i estan adreçats a tota la comunitat universitària i a la societat en general.

En finalitzar cada curs, l’estudiant rebrà un diploma acreditatiu amb les hores cursades per al reconeixement de crèdits.

Obert termini de presentació de propostes cursos d’hivern 2017/2018

Normatives d’aplicació als Cursos d’hivern 

Normativa tarjeta solidaria.

Normativa tarjeta extensa.

Matrícula: pròximament

La plaça s’obté només amb el pagament del rebut. La matriculació i pagament del rebut s’ha de fer fins a dos dies feiners abans de l’inici del curs.

Tipus de matrícula:

·         Alumnes UMH i personal UMH.
·         Alumni UMH: titulat en estudis oficials o en els títols propis de Diploma Superior Universitari, Màster, Expert Universitari i Especialista Universitari.

Normativa tarjeta solidaria.

Normativa tarjeta extensa.

Reconeixement de crèdits:

Es lliurarà un Diploma a aquells alumnes que assistisquen a un mínim del 85% d’hores en els cursos presencials i en els cursos en linia realitzen el 85% del seu contingut.

Estudiants:

Els cursos són reconeguts en la UMH com a crèdits ECTS (cada 25 hores 1 crèdit) o com a crèdits de lliure elecció (cada 10 hores 1 crèdit). És necessari que comproves el reconeixement de crèdits en la teua universitat d’origen.

Els cursos podran ser inclosos en l’expedient acadèmic de cada estudiant, prèvia sol·licitud, per a ampliar i complementar la formació, en aquells casos que no es necessite convalidar-los per crèdits ECTS o de lliure elecció.

Més informació:

Email: cursosdeinvierno@umh.es
UNIVERSITAT MIGUEL HERNÁNDEZ d’Elx
Edificio Hèlike, Av. de la Universitat s/n
03202, Elche (Alicante)