VIII Concurs de Grups de Música

23 Abril, 2010
20:30a23:59

UMHFEST – Concurso de Grupos de Música UMH

El concurs de Grups de Música va nàixer com a excusa per a conéixer les formacions musicals amateurs de la nostra universitat, encara que finalment s’ha convertit en un referent cultural a nivell provincial.

El UMHFEST com es denomina en l’actualitat, engloba el Concurs de Grups de Música UMH i la Mostra de Grups en Valencià.

Consolidant la sala El Bailongo com la seu del UMHFEST hem aconseguit sumar aquest esdeveniment a l’oferta musical de la ciutat d’Elx.

Grupo ganador: Cuarta Planta

Des dels seus inicis (en el 2002) el Concurs de Grups de Música de la UMH, ha passat per moltes sales de tota la província, i ha vist nàixer i créixer a bandes que en l’actualitat són reconegudes a nivell nacional. Any rere any, ha anat fent-se lloc en les agendes dels amants de la música de tot Alacant.

El nivell dels grups participants és major en cada edició, la qual cosa fa molt difícil la tasca de seleccionar els finalistes, i molt més la de decidir qui són els guanyadors en la final.

Amb una gran afluència de públic, i uns grups musicals de un alt nivell, un any més les previsions del nostre petit festival es tornen a desbordar, convertint-lo en un esdeveniment molt gran.

Un divendres qualsevol, envoltat de palmeres, amics i bon ambient, la música ens torna a unir. Ese es l’esperit del UMHFEST.

GRUPS

  • Cuarta Planta
  • Enderrocks
  • Evolah
  • Jose Burrueco
  • La Prueba De Rorschach
  • Tristana