IV Mostra de Grups En Valencia

22 Abril, 2010
22:00a23:59

GRUPS

Vicent-T & Didak: http://www.myspace.com/VICENT14
Enderrocks: http://www.enderrocks.com/index.php
Aspencat http://www.aspencat.org/
Mugroman: http://www.mugroman.com/grup.asp

QUANT?
Debades, de franc i gratuït ;P

QUAN?
El proper dijous 22.04.2010 a partir de les 22h.

ON?
A la Sala Bailongo d’Elx, dins els jardins de la UNED la qual és ubicada entre les estacions d’autobús i de tren (aturada d’Elx Parc)

CONTACTE

CORREU-E:

FACEBOOK: Música En Valencià Umh

WEB: www.epse.es/musval

BASES

1.- Per a participar en la mostra, és necessari que almenys un membre del grup de música pertanga a la Comunitat Universitària de la UMH: estudiant, P.D.I. o P.A.S.

2.- El concert està programat per als dies 21 de Maig del 2009. Els grups seran triats pels membres del jurat a partir de les maquetes entregades prèviament.

3.- El termini d’inscripció quedarà obert a partir del 24/03/2009. S’haurà d’entregar un CD, amb les 3 cançons que es tocaran en el concert en cas de ser seleccionats, en la Delegació d’Estudiants abans del 15/04/2009. El jurat farà una selecció de aproximadament cinc grups, quedant la resta en reserva en orde de preferència segons la decisió del jurat. La selecció es donarà a conéixer durant el mes de d’Abril. Els grups de reserva entraran en concurs en el cas que falle algun dels seleccionats.

4.- Junt amb el CD s’haurà d’adjuntar:
– Dades personals del membre que pertanga a la Comunitat Universitària (Nom, DNI, Telèfon de Contacte, correu-e de la Universitat).
– Imatge per a penjar en la pàgina Web del Concurs.
– Biografia del Grup per a penjar-la junt amb la imatge en la pàgina Web.

5.- Dels grups seleccionats, es pagaràn les despeses i un petit premi, així com una picadeta abans del concert.

6.- La inscripció en aquest concurs implica l’acceptació total d’aquestes bases i les resolucions del jurat, que seran inapel·lables.